Over ons

Boma Coating is sinds 1982 dé specialist in het poedercoaten van aluminium profielen en plaatwerk. Ons bedrijf is gevestigd in Eindhoven en met ons team realiseren wij de meest uiteenlopende opdrachten voor onze klanten.  We communiceren helder zodat we onze klanten kunnen voorzien van het juiste advies.

Boma Coating
Boma Coating Poedercoaten van aluminium

De start van Boma Coating

Al in 1988 is Rob bij Boma Coating begonnen. Een aantal jaren later gaf de toenmalige eigenaar aan dat hij het bedrijf wilde verkopen en Leo, de oud- compagnon, en Rob waren direct enthousiast..

Toch was de tijd nog niet rijp om Boma Coating over te nemen. Na een korte zijsprong van twee en een half jaar in een andere uitdaging is Rob uiteindelijk toch weer teruggekomen bij Boma Coating. Wat veel mensen niet weten, is dat Boma Coating gekocht is voor één gulden en een ijsje. Door de intrek van Gamma in het oude pand, moest Boma Coating verhuizen. Hierdoor ontstonden er voor Boma Coating nieuwe kansen.

Natuurlijk was de aankoopprijs niet daadwerkelijk maar één gulden, want uiteindelijk moest er een kostbare verhuizing worden verwezenlijkt. Binnen een half jaar zijn we verhuisd en hebben we alles omgebouwd naar de nu zo kenmerkende Boma Coating – stijl.

Boma Coating op dit moment

Boma Coating is al jaren een betrouwbare speler op het gebied van poedercoaten. Natuurlijk heeft Boma lastige periodes gekend,  maar door een sterk team hebben we deze  het hoofd weten te bieden. We hebben een goede mix van medewerkers die al ruim 25 jaar bij ons werken en medewerkers die recent gestart zijn. Met dit team heeft Boma Coating een solide basis gelegd voor de toekomst.

Poedercoaten Eindhoven
Waarom kiezen voor Poedercoaten

Uitgangspunt

Kwaliteit staat bij ons voorop. Bij alles wat wij doen waarborgen wij de kwaliteit van ons poedercoatwerk. Door de nieuwste technieken en goed personeel. behalen wij het optimale resultaat voor onze klanten.

Meer over Boma Coating

Poedercoaten van aluminium
Aluminium profielen Poedercoaten
Poedercoaten Verandas