Aluminium poedercoaten met producten van EUROLACKE

Bij Boma Coating hechten we waarde aan kwaliteit. Zowel het product dat geleverd wordt als onze manier van werken en communiceren moeten uitstekend zijn. Om die reden werken we met een beperkt aantal leveranciers samen. EUROLACKE is een van die leveranciers. Zij stellen even hoge kwaliteitseisen aan de eigen producten als Boma Coating. In deze blog gaan we dieper in op onze samenwerking, de producten van EUROLACKE en voordelen van onze samenwerking voor u als klant.

Hoe wordt poedercoaten aangebracht?
Poedercoaten van plaatwerk

De geschiedenis van EUROLACKE

Sinds de oprichting van EUROLACKE in 1984 is het bedrijf nauw samen gaan werken met poederlakfabrieken in Europese landen als Duitsland, Frankrijk, Engeland en Zweden. In die jaren is het bedrijf gaan groeien en zichzelf gaan specialiseren in de Nederlandse markt. Daar ligt ook de focus. Hedendaags zetten zij zich dagelijks in om de concurrentiepositie te behouden en versterken. Dit wordt gedaan door:

  • Een breed product portfolio aan ons te bieden voor vrijwel iedere toepassing binnen het aluminium poedercoaten
  • Uit voorraad en binnen 24 uur te leveren
  • Te ondersteunen middels technische kennis en knowhow
  • Personeel van afnemers zoals Boma Coating op te leiden wanneer dit gewenst is
  • Met ons te sparren over de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van aluminium poedercoaten

Waarom Boma Coating voor EUROLACKE kiest

Een van de redenen dat wij nauw samenwerken met EUROLACKE is de kwaliteit die zij bieden. Bij Boma Coating willen we altijd voor het hoogst haalbare resultaat gaan voor onze klanten. De producten die opgeleverd worden, moeten voorzien zijn van een perfecte laklaag. Niet alleen omdat het oog wat wil, ook willen we een duurzaam product leveren dat decennialang mee kan gaan.

In de markten waarin wij opereren, denk bijvoorbeeld aan de bouw en industrie, komen geregeld spoedopdrachten voor. Of het aantal te produceren producten moet plotseling verhoogd worden. Snel schakelen is dan een must. Dat kunnen we niet alleen. Als dienstverlener zijn we deels afhankelijk van leveranciers, daar moeten we op kunnen bouwen. EUROLACKE levert uit voorraad en binnen 24 uur. Door deze samenwerking kunnen we meer oplossingen bieden aan u als klant.

Een spoedopdracht, verhoging van het aantal te poedercoaten producten of een speciale kleur. Wat de wens ook is, samen met EUROLACKE maken we het waar.

Opleiden en knowhow

Een ander groot voordeel is de knowhow. Bij Boma Coating hebben we ons niet voor niets gespecialiseerd in het poedercoaten van aluminium. We zijn ervan overtuigd dat we daar alles van weten en de echte specialist zijn. Om die reden werken we ook graag samen met partners die gespecialiseerd zijn in wat zij doen of aanbieden. EUROLACKE is tientallen jaren actief op poedercoating gebied en sinds de jaren negentig zelfs marktleider. Al ruim 25 jaar zetten zij de toon als het aankomt op poeder binnen onze industrie.

Samen met de specialisten van EUROLACKE sparren we over vraagstukken en komen we tot de beste oplossing voor onze klanten. Iedere vraag kan beantwoord worden waardoor uw project geen vertraging oploopt. Daarnaast krijgen we de mogelijkheid personeel op te laten leiden. In vrijwel alle gevallen is dat door de interne ‘knowhow’ bij Boma Coating niet nodig. Maar mocht het nodig zijn, is die mogelijkheid er wel. Dat is een prettige gedachte.

Duurzaamheid

EUROLACKE vertegenwoordigt de ALESTA® poedercoatings in Nederland. Deze poedercoatings zijn weer onderdeel van Axalta Coating Systems. De producten die door EUROLACKE worden geleverd, leveren een bijdrage aan duurzaamheid. En laat duurzaamheid iets zijn wat we bij Boma Coating ook belangrijk vinden. Een tijd terug hebben we ons complete dak voorzien van zonnepanelen om het energieverbruik terug te dringen. In de tussentijd blijven we op zoek naar manieren om te verduurzamen. We vinden het prettig en belangrijk dat leveranciers met dezelfde gedachte werken.

Restanten en aanvullen

De kracht van een langdurige en intensieve relatie is ook merkbaar voor onze klanten. Wanneer we aluminium producten poedercoaten en zij hebben aan het einde van het jaar een nieuwe partij nodig, kunnen we exact hetzelfde product leveren. Dit omdat we altijd samenwerken met een beperkt aantal leveranciers. Geen kleurverschil, dezelfde kwaliteit en strakke levertijden. Als klant weet u waar u aan toe bent.

Profiteren van onze samenwerking met marktleiders?

Bent u na het lezen van dit artikel benieuwd naar de mogelijkheden die we bieden? Neem contact met ons op voor het inplannen van een vrijblijvend kennismakingsgesprek. We stellen u graag op de hoogte van de mogelijkheden en kunnen u onze manier van werken laten zien.

Klik op onderstaande button voor het inplannen van een kennismakingsgesprek. Heeft u vragen? Bel direct naar 040 281 8189.